linkedin   |   Email: evm@claproth.com   |   BIG: 69022703901   |   KVK: 53318196

Psychiater

‘Borderline’

Hoewel ik in alle mensen met persoonlijkheidsproblematiek geinteresseerd ben - en ook behandel - ben ik het meest gespecialiseerd in mensen die vaak geclassificeerd worden als ‘borderline’ (een heterogeen begrip). Daarover gaan mijn meeste publicaties en voordrachten/trainingen.

 

Het gaat daar bij om het hele spectrum. Van de wat beter functionerende, meer neurotische, soms hoogopgeleide groep, tot wat tegenwoordig - vroeger met het onaangename label ‘lowlevel’ - EPA (ernstige psychiatrische aandoening) wordt genoemd.

 

Meer leren?: E Learning (zie Actueel)

Zelf aan de slag? Online zelfhulp (zie Actueel)

Over Meek-it

MEEK-IT ('make it') is een woordspeling op mijn uitgangspunt bij alle inspanningen: laten we het mooier en beter maken, iets realiseren, gezamenlijk en in goed overleg.

IT staat ook voor Italië, het land dat (la lingua, la cultura, la cucina) mijn hart altijd sneller doet kloppen. Het land van de Slow Food beweging. Waar je nooit uitgekeken raakt. En waar je geïntrigeerd blijft over de schijnbare tegenstellingen tussen eeuwige schoonheid en lelijkheid, maar waar de eerste altijd overwint.

Nieuwsbrief