linkedin   |   Email: evm@claproth.com   |   BIG: 69022703901   |   KVK: 53318196

Ervaringsdeskundigen

Zelf aan de slag (online zelfhulp)

 

Online zelfhulp juist geschikt bij borderline!

eHealth in de vorm van online zelfhulp is een uitkomst bij borderlineklachten. Mensen met borderline hebben vaak klachten die zijn gerelateerd aan autonomie. Vaak zijn zij in het verleden in hun eigen autonomie aangetast, door bijvoorbeeld machtsmisbruik, seksueel en fysiek misbruik of hebben zij bij anderen de grens overschreden. Mede daarom is eigen regie zo belangrijk voor deze groep.

 

Wat houdt de cursus in?

De eHealth-cursus Borderline bestaat uit psycho-educatie en opdrachten die je zelfstandig uitvoert. In acht stappen leer je je gedrag en je gedachten te veranderen en je emoties in de hand te houden. Dat doe je door je (veer)kracht te verbeteren en je oplossend vermogen te vergroten. De ervaringen van anderen met borderlineklachten, waarmee de opdrachten afgewisseld worden, bieden herkenbaarheid en het vertrouwen dat verandering mogelijk is.

 

Karify

 

Zie voor meer achtergrondinformatie verder (deze site): Actueel (publicaties) of Publicist- Digitaal

 

Over Meek-it

MEEK-IT ('make it') is een woordspeling op mijn uitgangspunt bij alle inspanningen: laten we het mooier en beter maken, iets realiseren, gezamenlijk en in goed overleg.

IT staat ook voor Italië, het land dat (la lingua, la cultura, la cucina) mijn hart altijd sneller doet kloppen. Het land van de Slow Food beweging. Waar je nooit uitgekeken raakt. En waar je geïntrigeerd blijft over de schijnbare tegenstellingen tussen eeuwige schoonheid en lelijkheid, maar waar de eerste altijd overwint.

Nieuwsbrief