linkedin   |   Email: evm@claproth.com   |   BIG: 69022703901   |   KVK: 53318196

Ervaringsdeskundigen

Belangrijke adressen en links

 

Stichting Borderline

Je bent hier aan het juiste adres voor lotgenotencontact en advies, maar ook voor meer informatie over Borderline en verschillende behandelingsmethoden. U kunt ons ook helpen door donateur te worden van onze stichting.

Heb je een vraag over Borderline of wil je weten welke GGz-instellingen jou kunnen helpen? Stuur dan een e-mail naar stichting@stichtingborderline.nl

U kunt ons ook telefonisch bereiken voor lotgenoten contact op 030 276 70 72.

Website:https://stichtingborderline.nl

 

Landelijke Stichting Zelfbeschadiging

https://www.zelfbeschadiging.nl

MIND

Ruim 40 procent van de Nederlanders heeft ooit psychische klachten gehad. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Dit doen we door informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en actie te voeren. Samen met cliënten- en familieorganisaties, maatschappelijke organisaties, onderzoekers, ambassadeurs en donateurs. MIND is een initiatief van Fonds Psychische GezondheidKorrelatie en MIND Landelijk Platform.

 

Korrelatie (telefonische hulp, adviezen en informatie bij psychische problemen)

https://mindkorrelatie.nl

 

Stichting Pandora (voorlichting, belangenbehartiging)

Website:https://www.stichtingpandora.nl/jcms/

Over Meek-it

MEEK-IT ('make it') is een woordspeling op mijn uitgangspunt bij alle inspanningen: laten we het mooier en beter maken, iets realiseren, gezamenlijk en in goed overleg.

IT staat ook voor Italië, het land dat (la lingua, la cultura, la cucina) mijn hart altijd sneller doet kloppen. Het land van de Slow Food beweging. Waar je nooit uitgekeken raakt. En waar je geïntrigeerd blijft over de schijnbare tegenstellingen tussen eeuwige schoonheid en lelijkheid, maar waar de eerste altijd overwint.

Nieuwsbrief