linkedin   |   Email: evm@claproth.com   |   BIG: 69022703901   |   KVK: 53318196

Ervaringsdeskundigen

E learning borderline

 

Nieuw: omvattend programma met 10 lessen 'borderline', waarbij les 1 'wat is borderline' gratis te zien is op hupper  (niet op deze site)

 

Schermafbeelding 2014-12-06 om 09.45.06

Uit het persbericht (1-12-2014): Universitaire kennis toegankelijk voor een breed publiek. Gerealiseerd dankzij de medewerking van enthousiaste én befaamde wetenschappers die dit gedachtegoed willen dienen. Hupper is ontwikkeld door Psychodidact, een opleidingsinstituut met Europees erkende opleidingen op het gebied van communicatie en psychologie. Hupper kan rekenen op steun uit het vakgebied. Diverse wetenschappers van universiteiten in Nederland hebben zich intussen aangesloten bij de online opleider. Vooropleiding, woordenschat of kennis zijn op Hupper niet belangrijk. Wetenschappers spreken tijdens de online lessen face tot face met de student in gewone mensentaal. Hun wetenschappelijke kennis maken ze bovendien praktisch toepasbaar. Colleges reken je op Hupper per stuk af. Lessen kosten vanaf 3,50 euro per stuk. Studenten ontvangen na afronding van hun tentamens een erkend certificaat op HBO niveau.

 

Over Meek-it

MEEK-IT ('make it') is een woordspeling op mijn uitgangspunt bij alle inspanningen: laten we het mooier en beter maken, iets realiseren, gezamenlijk en in goed overleg.

IT staat ook voor Italië, het land dat (la lingua, la cultura, la cucina) mijn hart altijd sneller doet kloppen. Het land van de Slow Food beweging. Waar je nooit uitgekeken raakt. En waar je geïntrigeerd blijft over de schijnbare tegenstellingen tussen eeuwige schoonheid en lelijkheid, maar waar de eerste altijd overwint.

Nieuwsbrief